Booking 10% cash back

Založil před 4 lety Zagi_kemo ve fóru Vyhledávače hotelů

Samozřejmě, že kód stále funguje, teď jsem zkusmo udělal rezervaci. Notabene vidíte tam i cashback před platbou. Pokud nevidíte, tak ho ubytování neumožňuje, stejně jako u něj nebudou fungovat klasické kódy.

Já vám sem hodím kost a vy ji neumíte ani pořádně okousat:-)

snimek-obrazovky-2026-06-13-111615.jpg

0 Citovat

Použil som kód 10%CREDIT prvýkrát na svojom konte, pri rezervácii som videl oznam o 10% späť (presne ako je to na tom tvojom printscreene), rezervácia bola cez 100 eur.

Po odkliknutí rezervácie už v potvrdzovacom maili nebolo nič o 10%, rovnako tak nič nevidím ani v peňaženke, v očakávaných platbách. Zjavne to niekomu funguje, niekomu nie.

0 Citovat

Kód od Cali (dík za něj) stále funguje, po rezervaci se objevil v peněžence aka odměna čekající na připsání.

0 Citovat

cali napsal(a):

Samozřejmě, že kód stále funguje, teď jsem zkusmo udělal rezervaci. Notabene vidíte tam i cashback před platbou. Pokud nevidíte, tak ho ubytování neumožňuje, stejně jako u něj nebudou fungovat klasické kódy.

Já vám sem hodím kost a vy ji neumíte ani pořádně okousat:-)

Nedalo mi to a zkusil jsem udelat znovu stejnou rezervaci a uz mi to odmenu po rezervaci ukazuje. Nevim, co se na prvni pokus pokazilo, odmenu to pri rezevaci ukazovalo, ale pak nebyla. Ted prisel po rezervaci mail o odmene jako obvykle. Jeste, ze jde ty rezervace rusit a delat znovu 😀

1 Citovat

Ahoj, neměl by prosím někdo kód? (10%CREDIT již mám využitý).

Děkuji předem :) 

0 Citovat

Honzik _2 napsal(a): Nedalo mi to a zkusil jsem udelat znovu stejnou rezervaci a uz mi to odmenu po rezervaci ukazuje. Nevim, co se na prvni pokus pokazilo, odmenu to pri rezevaci ukazovalo, ale pak nebyla. Ted prisel po rezervaci mail o odmene jako obvykle. Jeste, ze jde ty rezervace rusit a delat znovu 😀

Tak som to skúsil aj ja na novej rezervácii s kódom 10%CREDIT a fakt teraz fungoval úplne bezproblémovo. Pritom pri oboch rezerváciách pri zadaní kódu sa to tvárilo, že mám nárok na odmenu, ale teraz (na rozdiel od tej predošlej rezervácie) vidím kredit aj v peňaženke a prišiel aj mailom. 

0 Citovat

Tak opět pošlu do SZ členům s  registraci 5 let a déle.  

10 % zpět max. 2 400 Kč
0 Citovat

DV8W6F31T7

12% (max 2400 Kc)

1 Citovat

Ahojte. Nemá náhodou niekto kód na podarovanie? Už dlho mi žiadny neprišiel. Diky 

0 Citovat

Zdravim, nemáte někdo volný kód na booking? Minulý týden jsem daroval a teď bych potřeboval. Díky 🙂

0 Citovat

Právě mi přišel další. Poslal jsem ti ho do SZ. Tento rok to u mne vypadá na velkou úrodu kódu. 😁

1 Citovat

To nechapu, já nikdy:))

0 Citovat

me taky nikdy neprijde zadny kod, a to tam bookuju docela hodne - to bude asi tim 🙄😃

1 Citovat

to Mandre

Mi nepřišel žádný 20 let a teď během měsíce 5x.

1 Citovat

Taky se přidám s prosíkem....Díky

0 Citovat

Essen napsal(a):

me taky nikdy neprijde zadny kod, a to tam bookuju docela hodne - to bude asi tim 🙄😃

Presne. Mne prisel jediny kod v zivote. Mam vetsinou udelanych nekolik rezervaci dopredu na planovane cesty, kdyz jsem letos zacatkem roku vyjimecne zadnou nemel, tak jsem umyslne nekolik tydnu ani nesel na booking, proste jsem je ignoroval a za par tydnu kod prisel 😀 Pak jsem udelal rezervaci a uz samozrejme nic dalsiho neprislo😀

1 Citovat

Mozna metoda bude nemit zadnou aktivni rezervaci a vubec tam nechodit😀.

1 Citovat

Neviem, ako majú nastavený algoritmus, ale z obchodného hľadiska nie je dôvod dávať zľavu zákazníkovi, ktorý využíva produkt pravidelne a u ktorom je veľká pravdepodobnosť, že neodíde ku konkurencii.

0 Citovat

jj presne tak, mam rezervace az na rok dopredu a ne zrovna za malo penez, takze u me smolik 🙈 

0 Citovat

Btw až po 20 dnech od použití kódu 10%CREDIT mi přišlo potvrzení o budoucích kreditech... 😂

0 Citovat

Já jsem rezervoval včera a potvzení jsem měl téměř okamžitě.

0 Citovat

edit: kód zaslán

--------------------------

Včera mi přišel kód na slevu 8% - takhle rychle nemám kde využít, tak nabízím.

Kód odešlu prvnímu zájemci dnes po 20h. Přednost ale mají: aldadol ; Karel ; Libor_S ; slune.vm ; KFC (od nich jsem v minulosti už kód získal já a mám jim ho vracet)

Podmínky nabídky

• Pro získání této odměny je nutné vytvořit jednu rezervaci v hodnotě minimálně 1 200 Kč

• Maximální výše odměny je 2 400 Kč

• Tato nabídka končí 22. června 2026

0 Citovat

EDIT: kód na booking poslaný Ala, tak třeba zas příště 

Ahoj, taky tu mám jeden kód navíc, který nestihnu využít :-)

Platnost do 22.6., 8% sleva a minimální hodnota rezervace 1200,- Kč 

A kdyby se někomu hodil kód na Airalo na 3e slevu na nákup, tak může použít můj. A já dostanu taky 3e na nákup :-)

VLADIM5476

1 Citovat

kedar napsal(a):

Kód odešlu prvnímu zájemci dnes po 20h. Přednost ale mají: aldadol ; Karel ; Libor_S ; slusne.vm ; KFC 

Mě si vymaž ze seznamu, to nebyla reciproční služba😉

0 Citovat

Ahoj, nemáte někdo volný kód? :) 

0 Citovat